top of page
a3-frank-fjellet.jpg

Stine heter jeg, en Normann som har forvillet seg i Sverige, nærmere sagt Kalmar. Her har jeg bodd i x-antall år og det er flott og fint det. Jeg har ingen utdanning med foto i ryggen, så det har vært mange år med læring og feiling. 

Vi har alltid hatt dyr i familien, og min fotointeresse startet da jeg hadde min egne hest. Det var på den tiden blogging ble en greie, og det var jo da viktig å ha fine bilder på bloggen. Når jeg begynte på vidregående så startet jeg en hundelinje og kjøpte da min egne hund. Fotointeressen vokste samtidig med hundeinteressen og here we are. 

Min erfaring fra hund er først og fremst fra hundeskolen vi gikk på, der vi fikk lære og teste ut alle mulige hundesporter, lære om beteende osv. Min første egne hund var også ekstremt usikker, så jeg hadde ikke noe annet valg enn å sette meg inn i hundens beteende og da spesielt lære meg hvordan man jobber med usikre hunder. Dette er noe jeg også har tatt meg med videre og kan bruke de gangene under en photoshoot. Det viktigste for meg er at hunden trives og ikke er missnøyd. 

Selv har jeg to egne hunder, bullmastiffen Frank og Olde english bulldogen Dolly. 

Personen bak kamraet

a1.jpg
bottom of page